Viatges Ter

Som una ag´┐Żncia de viatges nascuda l'any 1965, amb una llarga experi´┐Żncia que ens avala.
Amb el t´┐Żtol GC-22, som una de les primeres ag´┐Żncies fundades a Catalunya.

Diploma Tur´┐Żstic de Catalunya otorgat a Viatges Ter l'any 2005 pel conseller de Treball, Ind´┐Żstria, Comer´┐Ż i Turisme de Catalunya en reconeixement a la nostra tasca en pro del turisme.

Membres d' ACAV (Associaci´┐Ż Catalana d'Ag´┐Żncies de Viatges) i Travel Advisors Guild, gremi empresarial i professional d'ag´┐Żncies de viatge que est´┐Ż formada per un selecte grup d'empreses distribuides a tota Espanya.

Actualment, Viatges Ter est´┐Ż formada per un equip de professionals amb molts anys d'experi´┐Żncia que ofereixen una atenci´┐Ż i assessorament personalitzat per tot tipus de viatges.

Som especialistes en:
- Viatge Vacacional
- Viatges a mida i privats
- Sortides en grup
- Viatges en familia
- Creuers
- Incentius
- Convencions
- Corporate ( viatges de negoci )

La nostra millor promoci´┐Ż ha estat sempre la que ens han donat els nostres propis clients, els quals, amb la seva fidelitat i recomanacions, han aconseguit que Viatges Ter sigui a dia d'avui una de les ag´┐Żncies de viatges m´┐Żs conegudes i respectades a la provincia de Girona.

©2022 Viatges Ter - crta. Barcelona, 3 17001 - GIRONA Tel. 972 22 36 76 - Fax 972 22 00 76 - Contacte - AvÝs legal - PolÝtica de privadesa